Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 21-27 aprilie

Iata horoscopul saptamanii 21-27 aprilie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

Berbec – O saptamana in care se pare ca nu ai astampar. Este o perioada de timp in care poti obtine orice iti propui, atat timp cat lupti respectand un Cod al Onoarei. Ceea ce ar fi bine sa iti amintesti este ca nu toata lumea iti impartaseste si intelege entuziasmul, ceea ce poate duce la neintelegeri. In principiu, acum poti infaptui acele schimbari pe care ti le doresti. Abia spre sfarsitul saptamanii vei fi inteles ce anume isi doresc cei din jur, fiind mai tolerant cu cei care iti gresesc. Practic, orice fel de actiune ar trebui sa infaptuiesti acum, in legatura cu copiii tai, aceasta se va desfasura fara a intampina obstacole – liber la distractie, deci.

Taur – Fii mai selectiv in alegerile pe care le faci, in aceasta saptamana, in special in primele zile ale acesteia. Si, in ciuda faptului ca simti nevoia sa nu faci nimic, nu te lasa a”pacalit” de instinct, practica macar un sport. Ai putea avea mai multa incredere in tine, caci poti duce la indeplinire tot ceea ce ti-ai propus, mai ales la inceputul acestei saptamani. In cazul in care vrei sa iti fie recunoscute calitatile, la sfarsitul acestei saptamani este cazul sa le evidentiezi. Este posibil sa cunosti o noua persoana de sex opus, la fel de posibil fiind si sa ai parte de inceputul unei relatii care va dura foarte mult timp de acum incolo.

Gemeni – Te poti mandri cu o gandire cat se poate de limpede, in special incepand cu a treia zi a saptamanii, cand Mercur, guvernatorul semnului tau solar va accesa energiile semnului Taurului. Ceea ce te face sa iti argumentezi foarte bine explicatiile, deci, daca ai vreun proiect care trebuie aprobat, acum este momentul sa il prezinti celor in masura sa decida soarta acestuia. Este de preferat sa nu dezvolti un tipar de gandire conservator, deoarece ai nevoie de flexibilitate in deciziile pe care trebuie sa le iei. Sume importante de bani pot intra in contul tau spre sfarsitul acestei saptamani. Petrece-ti sfarsitul de saptamana in natura.

Rac ?- Oricat de mult ti-ai dori sa ai de-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *