Horoscopul saptamanii 10-16 iulie. Afla ce te asteapta

RacAr trebui sa acorzi o atentie mai mare partenerului de viata, sau dupa caz, familiei. Daca nu te ocupi la timp de problemele pe care le intampinati, e posibil ca mai tarziu sa te trezesti intr-o situatie iremediabila. Daca esti singura, depune eforturi mai mari in ceea ce priveste acceptarea unui partener care are atat calitati, cat si defecte.
Orice pas gresit in aceasta saptamana te va costa scump. Chiar daca ti se va parea ca nu s-a intamplat nimic, in viitorul apropiat te vei trezi cu bani mai putini sau cu relatii profesionale degradate. Incearca sa fii cat de responsabila poti, dar si corecta cu sefii si colegii tai.
LeuAstrele sunt de partea ta in aceasta saptamana si iti ofera numeroase solutii de petrecere a timpului liber alaturi de partener. Voi doi aveti nevoie de mai multa intimitate si romantism, de aceea nu ar strica sa plecati intr-o vacanta neinsotiti. Daca aveti copii, fa tot posibilul sa ii lasi acasa cu cineva in care ai incredere!
Chiar daca ti se pare ca muncesti degeaba si nimeni nu te vede, realitatea e cu totul alta. Evolutia ta profesionala, dar si financiara sta in ocaziile si propunerile pe care le vei primi in aceasta saptamana. Trebuie doar sa fii atenta si sa nu le ratezi, dar mai ales sa nu ai impresia ca nimeni nu iti apreciaza munca si sa te lasi pe tanjeala.
Fecioara
Saptamana aceasta va fi una extrem de grea pentru tine pe plan sentimental. Tot ce se intampla intre tine si partener este accentuat si te suprasolicita. E posibil ca schimbarile care se produc in aceasta perioada, dar si volumul mare de munca sa iti puna capac si sa te faca sa fii mult mai sensibila in fata unor probleme banale.
Nu ai probleme cu banii, insa se anunta cheltuieli majore in perioada imediat urmatoare. Cel mai probabil este vorba despre o vacanta costisitoare pe care nu o astepti cu prea mare nerabdare. Daca totul este planificat, incearca macar sa nu strici totul din cauza supararilor legate de bani.
Balanta
Esti cu nervii la pamant in aceasta saptamana din cauza geloziei partenerului de viata. Ai atatea pe cap, incat cicaleala din cuplu era tot ce iti mai lipsea. E posibil sa cedezi si sa faci lucruri nepotrivite din razbunare, lucru care te va costa tot pe tine scump. Incearca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *