Hristo Stoicikov prevede prabusirea unui imperiu: Fara Messi, Argentina nu castiga niciun meci in urmatorii trei ani

Afirmatia lui Stoicikov vine in contextul in care presa locala anunta ca jucatorul Barcelonei nu doreste sa evolueze pentru Argentina in urmatoarele patru partide amicale si chiar ca viitorul acestuia la prima reprezentativa este incert.
“Fara Lionel Messi, Argentina nu castiga un meci in urmatorii trei ani. Messi este cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. Pentru ce se intampla acum cu el suntem toti vinovati. Pentru ca de fiecare data asteptam de la el mai mult si ceva diferit. In momentul de fata echipa Argentinei nu are o structura bine definita si nu stiu exact ce strategie are noul presedinte al federatiei pentru nationala. Cum doresc argentinienii sa joace echipa lor nationala? Asta este marea intrebare”, a spus Hristo Stoicikov.
Acesta a adaugat ca vina pentru faptul ca Argentina nu a castigat in 2014 Cupa Mondiala ii apartine lui Gonzalo Higuain si nu lui Messi. “In urma cu patru ani, in Brazilia, nationala Argentinei a pierdut Cupa Mondiala din cauza lui Higuain, nu din cauza lui Messi, sa nu uitam asta. Higuain a avut doua ocazii mari si nu le-a fructificat atunci. Multi jucatori rateaza penalty-uri, dar atunci cand rateaza Messi toata vina ii este aruncata lui si asta nu e corect”, a explicat el.
Bulgarul a mentionat ca Messi nu s-a implicat niciodata in numirea unui selectioner sau in alcatuirea echipei Argentinei. “Este o mare minciuna cine spune ca federatia il intreaba pe Messi pe cine sa puna selectioner. In conditiile astea eu ar fi trebuit sa fiu de mult timp selectionerul Argentinei pentru ca sunt prieten cu Messi. Dar este o minciuna. Sunt multi argentinieni care nu il cunosc deloc pe Messi. Il vad jucand, dar nu il cunosc ca persoana. Eu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *