Ilie Nastase, reactie uluitoare dupa ce a fost fotografiat cu o noua iubita: “Dansa este soferita mea”

Ilie Nastase nu a stat nici el mult pe ganduri si incearca in prezent sa-si refaca viata, alaturi de o noua “cucerire”. Tenismenul a fost surprins in momentul in care era in tandreturi cu respectiva domnisoara iar, ulterior, le-a oferit jurnalistilor sursei anterior mentionate si o declaratie in care explica in ce relatii se afla cu cea pe care a numit-o “soferita” lui.
“Am sarutat-o? Eu credeam ca ea m-a sarutat pe mine. Eu am fost inainte cu mai multe domnisoare, nu stiu care este ultima cu care am fost. Arata bine, nu? Eu ma incurc cu femei urate?! Dansa este soferita mea. Am angajat-o soferita, ca eu nu am voie sa conduc pentru ca eu nu am permis. (..) Dupa poze va dati seama daca este iubita sau soferita. O fi iubita, nu stiu. Poate si mai mult o sa fie, nu stiu.
Divortul este peste o luna. In momentul in care cineva baga divort, nu mai ai nicio treaba. Dar pe sotia mea ati vazut-o ca e prin Turcia cu un iubit? Eu ce sa fac? Sa stau ca prostul pe aici sa ma uit?! Eu nu prea pot la varsta mea sa fac nimic, doar sa tin pe cineva …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *