Iencsi: La Rapid e un management dezastruos, nu e suficient sa fii rapidist ca sa fii patron bun

de Leila Bolat, Marius Tone – Mediafax Publicat la: 17.08.2013 17:01 Ultima actualizare: 17.08.2013 17:02

Antrenorul formatiei FC Voluntari, Adrian Iencsi, a declarat, sambata, ca la Rapid este in continuare un management dezastruos si a adaugat ca, desi noii actionari, Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, sunt rapidisti acest lucru nu este suficient pentru a fi si patroni buni.
“Nu e de ajuns sa fii doar rapidist, ca sa fii un patron bun. Drept dovada si cei doi noi actionari. Ca sa tii in brate un club ca Rapid iti trebuie o potenta financiara, o stabilitate si un bun management. Vad ca in continuare este un management dezastruos. Trebuiesc oameni tineri care sa vina la Rapid, oameni cu minte limpede, capabili sa faca ceva sa redreseze acest club”, a spus Iencsi la finalul amicalului FC Voluntari – Rapid.

Fostul fundas sustine ca in cadrul gruparii giulestene au mai ramas “cateva firimituri din era Copos”, dar nu a nominalizat nicio persoana. “Eu nu am fost contactat niciodata de cei de la Rapid, in ultima perioada. La Rapid nu voi reveni pentru ca nu vor altii. Acolo au mai ramas cateva firimituri din era Copos. Nimeni, niciodata nu o sa poata sa scoata numele Adrian Iencsi din cartea de istorie a Rapidului. Sunt si voi muri cu Rapidul in suflet”, a afirmat fostul capitan al echipei Rapid.
In opinia lui Adrian Iencsi, fostul proprietar George Copos a stricat in sezonul trecut tot ce a construit in ultimii 20 de ani. “Multa lume isi doreste sa vina inapoi domnul Copos, dar, pana la urma, de la dansul a plecat totul. Nu a bagat nimeni altcineva clubul in insolventa. El e un tip care a facut si multe lucruri bune, dar, intr-un an de zile, a distrus tot ce s-a facut frumos in 20 de ani la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *