Ikea a lansat noul catalog pentru Romania. Peste 800.000 de romani vor gasi catalogul agatat de clanta

Noul catalog Ikea, lansat in acest an cu sloganul “Mai mult timp pentru tine”, prezinta gama de produse disponibile incepand din 1 septembrie, data la care incepe si anul financiar al companiei, anunta News.ro.
“Prin acest catalog, ne dorim sa ii incurajam pe oameni sa isi faca mai mult timp pentru nevoile si visurile lor. Casele se schimba pentru a face loc unor noi activitati, obiceiuri si stiluri de viata, iar tema de anul acesta despre asta vorbeste”, a afirmat directorul de PR al Ikea Romania, Daniela Stoican.
Preturile mentionate in catalog includ TVA, sunt maxime si sunt valabile de la 1 septembrie 2017 pana la 21 iulie 2018.
In catalogul de 326 de pagini sunt prezentate idei si inspiratie pentru timpul petrecut acasa.
“Cea mai versatila camera din casa este camera de zi, in care oamenii isi intampina familia si prietenii, sarbatoresc evenimente importante si evenimente mai putin importante. In camera de zi se intampla o multime de lucruri; este locul care se transforma in sala de sport pentru Pilates pe covor, in teatru pentru repetitiile de serbare, in cinema pentru maratoanele de seriale sau in gradina pentru plantele de apartament”, mentioneaza compania.?
In perioada 17 august – 7 septembrie, peste 800.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite in locuintele din Bucuresti si imprejurimi.
Grupul suedez a deschis in 2007 primul si singurul magazin din Romania, situat in nordul Bucurestiului, in zona comerciala Baneasa. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *