Ilan Laufer, cel mai bogat ministru din Cabinetul Tudose: Sapte apartamente si o casa. Ce averi au noii membri ai Guvernului

0

Cel mai bogat membru al Executivului condus de Mihai Tudose este ministrul pentru Mediul de Afaceri,?Ilan Laufer, potrivit declaratiilor de avere publicate de noii ministri.
Declaratiile de avere ale noilor ministri arata ce terenuri, case si conturi bancare detin acestia. Astfel, Ilan Laufer are sapte apartamente in Bucuresti, cu suprafete intre 77 si 105 metri patrati si o casa de 803 metri patrati in localitatea ilfoveana Corbeanca. De asemenea, Laufer si-a mai trecut in declaratia de avere doua terenuri de 991, respectiv 847 metri patrati, tot in Corbeanca, dar si un autoturism de lux marca Mercedes Benz clasa S si o motocicleta Yamaha, scrie Mediafax.

Ilan Laufer mai are, conform documentului, trei ceasuri in valoare totala de 17.000 de euro si sume de bani pe care le-a imprumutat si urmeaza sa le recupereze, 73.000 de euro si 158.000 de lei. Laufer are insa si o datorie la banca, de 250.000 de euro, scadenta in anul 2028.
Noul ministru al Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, detine sapte terenuri, din care unul agricol, de 4.800 de metri patrati. Acesta mai are alte trei terenuri intravilane in judetul Dambovita, impreuna cu sotia sa Carmen Tutuianu si cu o asociatie de avocati si alte doua in municipiul Bucuresti. Tutuianu este si coproprietarul unui teren forestier de zece hectare in comuna damboviteana Odobesti.
De asemenea, ministrul Apararii are trecute in declaratia de avere doua apartamente, unul de 56 de metri patrati in Targoviste, iar altul de 104 metri patrati in Bucuresti. El mai are o casa si un spatiu comercial in judetul Dambovita.
Adrian Tutuianu a mai notat in declaratie si trei autoturisme achizitionate in leasing si patru depozite bancare, in valoare totala de 54.000 de lei. Acesta are insa si datorii. Pana in anul 2020, Tutuiatu are de achitat credite bancare in valoare totala de 85.000 de lei.
Vicepremierul Marcel Ciolacu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *