Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare: 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

“Este important sa promovati conceptul “value for money”. Foarte multi oameni care viziteaza tara noastra sunt surprinsi de serviciile si de calitatea serviciilor pe care le pot gasi in Romania si pretul foarte redus pentru acestea. Discutam de la restaurante, la alt tip de servicii, cumparaturi si asa mai departe. Este un lucru crucial cateodata, cand, o companie multinationala decide sa vina intr-o anumita zona, pentru ca exista multi expati. Si ei isi doresc un standard de viata cat se poate de bun”, le-a spus Laufer, diplomatilor si oamenilor de afaceri prezenti.
El a precizat ca valoarea banilor in Romania este mult mai mare.
“Va dau un exemplu: 100 de euro in Romania valoreaza cat 200 de euro in marea Britanie si cat 150 euro in Germania. Valoarea banilor in Romania este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie sa-l vindeti mai departe”, a mai aratat ministrul.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) in colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe organizeaza joi Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane (RADR), cu tema “”O lume in schimbare: Mizele politicii externe a Romaniei””.
La eveniment sunt asteptati Mihai Daraban, presedintele CCIR, Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, Liviu Voinea, viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei si Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *