ROMANIA ARMENIA. Metrorex isi va prelungi cu o ora si jumatate programul in ziua meciului ROMANIA-ARMENIA

ROMANIA ARMENIA. Metrorex isi va prelungi cu o ora si jumatate programul in ziua meciului ROMANIA ARMENIA. “La solicitarea Federatiei Romane de Fotbal, Metrorex a prelungit cu o ora si jumatate programul trenurilor de metrou in ziua desfasurarii partidei Romania – Armenia. Pentru a veni in intampinarea fanilor care vor asista la meci, Federatia Romana de Fotbal a solicitat Metrorex prelungirea programului trenurilor de metrou. Astfel, acestea vor circula cu o ora si jumatate peste programul normal”, este anuntul facut de catre FRF.
ROMANIA ARMENIA. Surprizele pregatite de Daum pentru primul 11. VEZI ECHIPA
ROMANIA ARMENIA. Selectionerul Christoph Daum va sustine, joi, 31 august, de la ora 18:10, conferinta de presa premergatoare meciului ROMANIA ARMENIA (vineri, 1 septembrie, 21:45, Arena Nationala), urmata de antrenamentul oficial al “tricolorilor”, de la ora 18:45. Dupa?ROMANIA ARMENIA, tricolorii vor juca si impotriva Muntenegrului (4 septembrie, la Podgorica).
ROMANIA ARMENIA. Inaintea celor doua meciuri din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018, Romania …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *