Impostorul de la Chefi la cutite ramane in concursul culinar. Anuntul facut de producatorii emisiunii

Se intampla si la case mai mari! Producatorii emisiunii concurs “Chefi la cutite” (Antena 1) au lasat sa intre pe post povestea unui asa-zis erou militar fara sa verifice daca ceea ce spune are vreun gram de adevar. Ȋn urma cu doar cateva zile, la show-ul culinar, a participat un anume Miklos Tolnai, car a explicat ca ar fi fost ofiter ȋn cadrul MApN. si ca ar di participat la 5 misiuni internationale, fiind ranit in teatrul de operatiuni din Afganistan, unde a suferit 85 de fracturi. Povestea lui a starnit multa emotie, dar MapN a facut verificari si a anuntat ca tanarul nu a fost niciodata ofiter in cadrul armatei romane, totul fiind o minciuna.
Miklos Tolnai, cel care a impresionat o tara intreaga la emisiunea “Chefi la cutite”, dupa ce a spus ca a fost ranit in teatrele de operatiuni si primeste o pensie modica nu ar fi spus adevarul, sustine Ministerul Apararii Nationale dupa ce a facut verificari atente in baza de date. Barbatul a aparut la tv si a sustinut ca ar fi stat in coma timp de trei luni, la baza militara americana din Germania, Ramstein, medicii de acolo reusind sa-l puna pe picioare.?Nimic mai fals, povestea fiind o pura inventie. Tanarul a reusit insa sa-i convinga pe producatorii emisiunii, care au lasat povestea lui pe post fara sa o verifice.
“Din pacate, la varsta de 26 de ani, am suferit un accident in timp ce ma aflam in misiune in Afganistan si am fost trecut in rezerva. Nu am voie sa vorbesc despre ce s-a intamplat acolo. Insa va pot spune ca totul se schimba intr-o secunda. Acum esti omul acela brav, iar in urmatoarea clipa (a??)?Recuperarea psihica se face cel mai greu. Asta m-a durut cel mai mult, ca eram neputincios. Atunci am realizat cat de scurta poate fi viata si asta mi-a provocat panica. Acum, am o pensie de veteran de 360 lei. Toate coastele mele sunt lipite de coloana vertebrala cu placute si am o pensie de 360 lei. Atat costa viata unui militar. Plus o strangere de mana si o scrisoare din partea ministrului Apararii. Cel mai mult m-a durut atunci cand am fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *