Imprimantele second hand de ultima ganeratie se gasesc pe Noudinnou.ro

Imprimantele second hand de ultima ganeratie se gasesc pe Noudinnou.ro

SH nu inseamna neparat ceva vechi! Second hand poate fi si si un aparat refurbished, adica chiar si de ultima generatie. Noudinnou.ro este magazinul online care va poate demonstra calitatea produselor second hand, aici veti gasi calculatoare sh, laptopuri sh, imprimante sh, monitoare sh, accesorii si multe altele. Iar printre toate aceste categorii se numara si cele refurbished care sunt imbunatatite de catre specialistii IT, la fel ca si cele sh.

Imprimantele pe care Nou din Nou le pune la vanzare sunt testate, imbunatatite, si trecute printr-o anumita revizie. De asemenea, toate aparatele regasite in cadrul acestui magazin online trec printr-o serie de teste si imbunatatirii pe care specialistii IT le realizeaza.

Aceste imprimante: noudinnou.ro/imprimante-sh sunt indispensabile in special activitatilor profesionale care se realizeaza in companii, institutii si asa mai departe. Acestea, pentru a-i ajuta pe angajati, trebuie sa fie performante, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fie neaparat noi, imprimantele SH sunt varianta ideala de inlocuire, in plus acestea sunt mult mai avantajoase ca pret decat cele noi.

NoudinNou.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona o imprimanta SH perfomanta la pret avantajos, astfel incat si clientii care nu si-au alocat un buget mare pentru aceasta.

Imprimantele SH se bucura si de reduceri de pret in gama oferita de NoudinNou.ro

La inceputul unui nou sezon, Nou din Nou ofera si reduceri de pana la 21% la unele modele de imprimante SH.

In aceasta gama variata oferita de catre magazinul online NoudinNou.ro veti gasi exact ceea ce aveti nevoie, fie ca este vorba despre o imprimant SH matriciala sau o imprimanta cu laser. Indiferent de alegerea pe care o faceti, veti avea siguranta ca aceasta este una profesionala si reconditionata de catre expertii IT care formeaza echipa Nou din Nou.

Iata doua dintre modele de imprimimante SH de care NoudinNou.ro dispune:
? Imprimanta OKI B411DN ? acesta imprimanta este reduca cu 13% de catre magazinul online NoudinNou.ro. Cu o tehnologie de printare LED monicrom, aceasta imprimanta din gama celor de ultima generatie este mult mai rapida, fiabila si economica din punctul de vedere al consumabilelor. De asemenea, aceasta imprimanta SH are o putere foarte mare de printare, mai exact de 33 de pagini pe minut, si o capacitate a cartusului de aproximativ 4000 de pagini. Ceea ce o face performanta este duplexul automat cu ajutorul caruia puteti imprima fata-verso orice document
? Imprimanta DELL 1710N ? aceasta imprimanta are o reducere de 21%. Viteza sa de imprimare este de 26 de pagini A4 pe minut, iar memoria este de 144 MB. De asemenea, aceasta imprimanta are un laser incorporat si este ideala pentru uz general, dar si pentru activitatile profesionale care se realizeaza intr-o companie

Pentru a vizualiza cele doau imprimante SH, dar si alte modele, trebuie doar sa accesati site-ul oficial NoudinNou.ro.

Imprimantele SH sunt livrate la adresa pe care o mentionati

Dupa vizualizarea intregii game de imprimante sh, este timpul sa alegeti pe cea mai potrivita. Aceasta va fi transportata la adresa mentionata de dumneavoastra intr-un timp scurt si in conditii optime.

Echipa NoudinNou.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon: 0725 555 525 si la adresa de e-mail: contact@noudinnou.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *