In loc sa anunte o sentinta, Curtea de Apel repune pe rol dosarul in care fostul primar Neculai Ontanu este acuzat de luare de mita

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, joi, sa repuna pe rolul instantei dosarul in care fostul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu, este acuzat de luare de mita, informeaza Agerpres.
CAB ar fi trebuit sa anunte joi sentinta in acest dosar, insa judecatorii au hotarat sa repuna cauza pe rol, in vederea punerii in discutie a incadrarii juridice referitoare la infractiunea de luare de mita.
In consecinta, instanta a stabilit termen al procesului pentru vineri, 30 iunie.
Neculai Ontanu a fost trimis in judecata in iunie 2016 de DNA sub acuzatia ca, in perioada 2006 – 2007, a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la un beneficiar al unor drepturi litigioase (Cristi Borcea, denuntator in cauza), pentru ca in schimb sa faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2.
In dosar au mai fost deferiti justitiei Toma Sutru, la data faptelor secretar al Consiliului local al Sectorului 2, Loredana Radu si Aurel Radu.
Neculai Ontanu este acuzat ca a pretins si primit, in mod indirect, o suprafata de 1.500 mp cu o valoare de piata estimata la 1.441.495 euro …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *