Inca o privatizare ratata: belgienii de la bpost nu mai vor Posta Romana UPDATE

Posta Romana, banca pe jumatate

Guvernul Ponta si-a dovedit maiestria in ratarea privatizarilor: de la celebrul show cu Dan Diaconescu mare patron la Oltchim pana la actualul esec al vanzarii Postei Romane.

Compania belgiana bpost nu a depus oferta angajanta pentru preluarea Postei Romane, pana marti, termenul limita, Guvernul urmand sa reanalizeze procesul de privatizare a companiei.

UPDATE 14.20: “Privatizarea Postei nu a esuat”, spune directorul general al companiei, Alexandru Petrescu. “Faptul ca actuala formula de privatizare nu a avut un deznodamant nu inseamna ca Posta nu poate cauta o varianta de capitalizare mai adecvata situatiei economice actuale a companiei”,a declarat acesta.

UPDATE 14.00: Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) a confirmat marti ca “ofertantul selectat pentru vanzarea celor 51% din actiunile Companiei Nationale Posta Romana, bpost, nu a avansat o oferta angajanta pana la termenul limita stabilit (15 septembrie 2015, ora 12:00 PM)”. VEZI mai jos comunicatul integral al MSI.Privatizarea Postei era pe lista agreata de catre autoritati cu Fondul Monetar International si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *