INCENDIU la o fabrica de ciment din Hunedoara

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la o fabrica de ciment din localitatea hunedoreana Chiscadaga, in apropiere de Deva. Focul s-a declansat in zona unui depozit unde se pregateste, din deseuri, un combustibil alternativ folosit ulterior in cuptoarele de ardere a cimentului, informeaza Agerpres.
La fata locului s-au deplasat trei masini de lupta ale pompierilor militari din Deva, alaturi de care intervin doua autospeciale de la serviciul de pompieri al fabricii, acestia incercand, de mai multe ore, sa lichideze incendiul.
Din cauza vantului, fumul gros rezultat in urma arderii deseurilor a ajuns si in zona satului Chiscadaga, inspectorii Garzii de Mediu si cei ai Agentiei de Protectia Mediului Hunedoara prelevand probe de aer.
“La compania Termorecycling, care pregateste combustibil alternativ pentru fabrica de ciment, s-a intamplat un eveniment nefericit. Nu sunt victime umane. In cel mai scurt timp, lucrurile se vor rezolva si incendiul va fi stins”, a declarat directorul fabricii de ciment Chiscadaga, Mircea Bobora.
Acesta a mentionat ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *