Incepe campania de informare despre Pilonul II

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Maine va incepe campania de informare privind piata pensiilor private obligatorii, asa-numitul Pilon II. In acest sens, vor fi transmise, incepand de maine, primele pliante catre aproape patru milioane de romani care au obligatia sau optiunea sa adere la un fond de pensii.

„Pliantele vor fi transmise prin posta si vor contine elementele de baza, care vor asigura potentialilor participanti sa ia o decizie, in cunostinta de cauza, cu privire la aderarea la un fond de pensii private obligatorii”, a declarat, ieri, Mircea Oancea (foto), presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

La inceputul saptamanii trecute s-a dat startul la pensiile private obligatorii. Astfel, toti angajatii de pana in 35 de ani au la dispozitie patru luni sa adere la un fond de pensii obligatorii administrate privat. Cei intre 36 si 45 de ani pot adera optional. Datele statistice arata ca, numarul salariatilor de pana in 35 de ani se ridica la 2,5 milioane, plus 1,5 milioane care au intre 36 si 45 de ani.

spot_imgspot_img