Incepe zodia FECIOAREI! Cum iti SCHIMBA VIATA Fecioara in functie de zodie!

Spunem cu totii la revedere zodiei Leului. Zilele insorite, neinfricate si cu ritm intens si rapid in care Leul ne-a condus si influentat s-au terminat. Incepand de Joi, 23 august, Soarele intra in Fecioara cea sensibila, practica si cu picioarele bine infipte in pamant, unde va ramane pana pe 22 septembrie. Incepe zodia Fecioarei!
Unii oameni se vor bucura de energia mai lenta pe care Fecioara ne-o ofera. Leul ne-a mentinut un ritm rapid, ne-a indemnat sa ne facem mai multe planuri decat putem in mod normal duce. Si ne-a facut sa stoarcem la maxim fiecare moment, cat mai bine cu putinta.

Insa avem nevoie de pamant care urmeaza focului Leu, pentru ca pamantul ne ajuta sa ne impamantam mai bine energia. Prea mult foc duce la ardere si epuizare. Elementul pamant – in mod particular semnul Fecioarei – ne reaminteste sa avem grija de noi si sa ne vindecam orice rana cauzata de exagerarea din timpul focului Leului.

Acesta este cel mai important mesaj la acest moment, adus de Soarele in Fecioara, dupa toata agitatia creata cu recentele eclipse din sezonul verii.
Chiar daca ai simtit o schimbare in aer dar nu esti foarte sigur ce inseamna aceasta cu exactitate, nu strica niciodata sa asculti tonul calm al energiei Fecioarei. Si sa creezi mai mult spatiu pentru tine in aceste saptamani.
Experienta cu viata in zodia Fecioarei ne arata ca Fecioara poate ca nu ne da intotdeauna ce ne dorim cat ce avem nevoie.
Daca ai lucrat la viteza maxima toata vara pe oricare domeniu al vietii tale, Fecioara iti poate domoli putin ritmul. Pe de alta parte, daca ai pus deoparte ceea ce este cel mai important pentru tine, Fecioara te poate pune la treaba in acea directie.

Fecioara adora sa fie productiva si folositoare. Aceasta este energia disponibila pentru tine o luna de zile.

Acesta este sezonul in care sa te ocupi de detalii si sa ai totul pus la punct pentru anotimpul rodnic si eficient al toamnei.
Cum iti poti cultiva recolta in aceasta toamna daca ai fi cu energia la pamant si epuizat? Ai incredere in Fecioara ca te ajuta in orice proces, fie ca este vorba despre ce initiat in sezonul eclipselor sau nu.
Multa lume are perceptia despre Fecioare ca sunt persoane exagerat de puse pe munca meticuloasa si prea perfectioniste, cicalitoare in dorinta lor ca totul sa iasa excelent. Insa exista anumite calitati unice ale acestei zodii. Cat timp Soarele este aici, cu totii vom beneficia de ele, indiferent in ce zodie suntem. Asadar, sa profitam si sa ne a”imbracam” haina de Fecioara pana pe 22 septembrie cu eficienta si succes!

Iata care sunt top 13 calitati ale Fecioarei care o fac sa fie una din cele mai bune zodii si cum putem fi si noi in aceasta luna :

Fecioara nu doar vorbeste despre a?? dar si face. Fecioara nu este tipul de vorbit doar de dragul vorbelor. Daca se decid sa faca ceva, fii sigur ca vor munci pana cand chiar se intampla. Seteaza obiective cu determinare si disciplina de sine si persevereaza si atunci cand credeai ca totul pare pierdut. Nu este nesigura. Seteaza calea si o urmeaza. Munceste dupa instinct dar cu metode foarte calculate.
Fecioara intotdeauna munceste din plin ca sa isi imbunatateasca viitorul. Este destinata pentru succes. Pentru Fecioara este greu sa se duca casa de la munca. Este perseverenta si nu se opreste de la nimic pentru a atinge succesul. O Fecioara poate face pe sefa dar doar in numele de a determina ca lucrurile sa fie facute (chiar si cele neplacute). Dar au o abilitate remarcabila sa faca o echipa functionala si sa determine actiunile, de aceea sunt foarte buni manageri.

Fecioara este perfectionista. Seteaza standarde inalte pentru sine si se autoimping sa le obtina. Sunt organizate si nu suporta dezordinea.

Fecioara este nascuta sceptica si nu crede ceva pana cand nu vede cu ochii ei. Este realista si se bazeaza pe fapte. Nu zboara cu capul in aer dupa cai verzi pe pereti. Tinteste dupa lucruri exacte si reale.
Fecioara este modesta si umila. Este cel mai modest semn al zodiacului. Uneori ii este greu sa accepte laude si complimente. Ea doar vrea sa se bucure de timpul, compania si viata ei fara sa fie in centrul atentiei. Intotdeauna poti avea incredere in ce iti spune si in intentiile ei.
Fecioara are mintea analitica si mereu este capabila sa gaseasca solutii la orice problema dificila. Ea vede ceea ce altora le scapa. Are o asemenea gratie si precizie sub presiune, incat poate indrepta orice situatie.
Fecioara este frustrata de incompetenta si stupiditate. Nu are timp sa inghita bulshitul altora. Este unul din cele mai inteligente semne si cand sunt iritate de vulgaritate, prostie sau lipsa de atentie si grija, devine nervoasa si iese din situatie daca poate.
Fecioara este independenta si se bazeaza mult pe propria persoana. Este puternica la toate nivelele, psihic, emotional si financiar. Se descurca bine singura si nu se tem sa inceapa un proiect nou sau sa ii conduca pe altii.

Fecioara afiseaza calmitate in exterior chiar daca in interior sta sa explodeze.

Fecioara poate parea rece dar adevarul este doar ca e prudenta in a se deschide emotional in fata oricui. Este foarte sensibila ca persoana, evita sa ceara ajutor altora si o dor deceptiile. De aceea afiseaza aerul sobru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *