Infiintarea comisiilor pentru modificarea legilor securitatii nationale si a Codului administrativ, decisa miercuri de Parlament

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a sustinut, la finalul sedintei Birourilor permanente, ca PSD isi infiinteaza comsii dupa bunul plac.
“Eu am propus desfiintarea tuturor comisiile si sa lucram numai cu comisii speciale sau sa facem comisii pentru studierea clorofilei. Ceea ce mi se pare absolut aberant este faptul ca avem aceste comisii care asta fac, cu oameni specializati, cu reprezentare politica din toate partidele, iar PSD nu face nimic altceva decat sa-si infiinteze comisii dupa bunul plac, cu membrii pe care si-i doresc, cu misiuni speciuale primite de la domnul Dragnea”, a declarat Ben-Oni Ardelean.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunta la finalul lunii martie ca va fi infiintata o comisie speciala pentru modificarea a 15 legi privind securitatea nationala, precizand ca nu si-au propus inca un termen limita pana la care sa fie finalizat proiectul de modificare.
De asemenea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca infiintarea unei comisii pentru modificarea legislatiei privind securitatea nationala este utila, deoarece unele legi din domeniu sunt din anii “90 si “trebuie puse in acord cu noile realitati politice si cu noile amenintari la care Romania trebuie sa faca fata”.
“Cred ca e util sa avem o comisie care sa analizeze propunerile de modificare legislativa, avand in vedere ca sunt multe legi care dateaza cred ca de la inceputul anilor “90 si ele trebuie puse in acord cu noile realitati politice si cu noile amenintari la care Romania, la fel ca si alte tari din UE si membre NATO, trebuie sa faca fata”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.
Cu privire la Codul administrativ, Liviu Dragnea a anuntat luni ca in perioada urmatoare va avea loc o intalnire cu oameni din conducerea partidului, ministri si reprezentanti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *