Inspirati copiii sa mearga la dans!

Scoateti-va copiii si adolescentii din nesfarsita interactiune cu ecranele. Incurajati-i sa aleaga forme de miscare fizica.
Dansul este distractiv, educa o postura corecta a corpului, un mers frumos, invata copilul, tanarul cum functioneaza in realitate cu bune si rele, cu emotii controversate, o competitie, relatiile intre oameni din diverse generatii.

Omul in formare are nevoie de sport, de o disciplina placut construita, pentru care majoritatea parintilor nu au timp si pregatire. Inscrieti-i la dans sportiv.
In weekend-ul care a trecut, mii de copii si adolescenti impreuna cu familiile lor au fost la Dancemasters. Au dansat, au urcat pe podium sau au facut un dans de grup la momentul clubului Pas in Doi – sambata, sau la momentul clubului Phoenix- duminica, si-au sustinut preferatii, s-au bucurat de performanta celor din topul mondiala??

Pentru cei care, dupa efort si emotie nu au mai putut sa reziste pana la Galele de seara, pana la finalele cele mai tari, iata rezultatele:
Dancemasters editia 15 a reunit aproape 1500 dansatori din 27 de tari.
Duminica, Dancemasters 2018 s-a incheiat cu seara latino, intr- o atmosfera de neuitat.
Dupa ce sambata s-a dansat standard pana dupa miezul noptii, in fata unei sali mai putin vocale comparativ cu alti ani, la Galele de duminica sportivii finalisti au intrat dezinvolt in vibratia publicului din sala, au dansat in afara concursului cu masti si peruci colorate inainte de a urca pe podium.
Perechea romaneasca latino Paul Moldovan si Cristina Tatar pozitionata nr 13 mondial inainte de concurs a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *