Insulele private din Grecia se vand la preturi de OCAZIE

Investitorii rusi, chinezi si occidentali se bat pe insulele din Grecia

Preturile insulelor private din Grecia devin tot mai atractive pentru cumparatorii straini, inregistrand in medie un declin de pana la 50% de la debutul crizei financiare internationale, la sfarsitul lui 2008, relateaza Incont.ro.

Doritorii pot intra in posesia unei insulite grecesti la un pret similar cu cel al unei case de dimensiuni medii din suburbiile Londrei. De exemplu, pretul cerut pentru insulita privata Mikri Lesvos, de langa insula Lesvos, este de numai 800.000 de euro.
Agentii imobiliari care monitorizeaza piata insulelor mici spun ca instabilitatea politica din ultimele saptamani nu a avut un impact major asupra cererii, avand in vedere preturile atractive din Grecia, comparativ cu alte tari. Totusi, instabilitatea politica este folosita ca argument de catre cumparatorii care incearca sa obtina preturi mai avantajoase.
Oferta nu este o problema, estimandu-se ca pana la 50 de insule private sunt la vanzare in Grecia, iar birocratia este mult mai mica in cazul achizitiei unei insule private, comparativ cu cele detinute de stat. Mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *