Internautii anunta un nou protest, duminica: Impreuna salvam tara de corupti

Un protest intitulat “Impreuna salvam tara de corupti” este anuntat pentru duminica seara, in Piata Victoriei, incepand cu ora 19.00.

“IMPREUNA SALVĂM TARA DE CORUPTI!.?Program propus: intalnire Piata Victoriei – ora 19:00, plecare in Mars – ora 20:00 sau 20:30:?Piata Victoriei-Piata Romana-Piata Universitatii-Parlament-Curtea Constitutionala a Romaniei.?Un reprezentant?#rezistenta?va da startul. Daca ramanem pasivi si nu luam atitudine la ceea ce se intampla in jurul nostru, vom pierde definitiv razboiul pe care l-am dus cu coruptia cel putin in ultimele cinci luni.?
Deciziile Curtii Constitutionale ne revolta: a hotarat ca desfiintarea notiunii de conflict de interese pentru functionarii publici si inlocuirea ei cu sintagma “folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane” este constitutionala;??a desfiintat infractiunea de tentativa la abuz in serviciu;?a obligat Parlamentul sa puna prag la abuzul in serviciul, incalcandu-si grav atributiile;?a publicat o hotarare prin care cenzureaza publicarea opiniilor concurente ale judecatorilor! Toate acestea sunt semne ale unei dictaturi incipiente, iar societatea civila trebuie sa se trezeasca si sa protesteze!?
Desemnarea noului prim-ministru a fost o enorma dezamagire pentru societatea civila. Cu totii aveam alte asteptari dupa ce Presedintele Iohannis mentionase calitatile pe care le asteapta de la persoana propusa pentru aceasta functie: sa fie o persoana integra, fara probleme penale si cu anvergura profesionala necesara pentru a conduce un guvern. Cu toate acestea, a fost ales un om cu zero realizari in guvernul Grindeanu, cu un doctorat suspect de plagiat si banuit chiar in interiorul propriului partid ca are legaturi cu serviciile secrete. Sa amintim ca Presedintele a afirmat la finalul anului trecut ca “politicianul dovedit plagiator trebuie sa dispara din politica”!?Sa nu uitam ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *