INUNDATII: peste 100 de persoane evacuate, mai multe drumuri nationale blocate

Peste 2.000 de pompieri, jandarmi si politisti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au intervenit in 115 localitati, 113 persoane fiind evacuate in ultimele 24 de ore, a anuntat, sambata, purtatorul de cuvant al institutiei, Monica Dajbog.?
In urma precipitatiilor provocate de ploile abundente, s-a intervenit in 115 localitati si au fost evacuate 113 persoane. Doua drumuri nationale raman inchise circulatiei. Este vorba despre DN2 , pe o portiune de 3?kilometri din judetul Vrancea si DN 13C, care este inchis la iesirea din localitatea Vanatori din judetul Mures. Inundatiile provocate de ploile abundente au afectat si circulatia pe calea ferata. La ora transmiterii stirii circulatia ferata pe linia dintre Adjud si Domnesti din judetul Vrancea a fost deschisa pe un singur fir, informeaza MAI.
a”In cursul zilei de ieri, din dispozitia Ministrului Afacerilor Interne Petre Toba, sute de pompieri au fost dizlocati in judetele aflate sub amenintare de inundatii, iar 37 de pompe de mare capacitate din judetele unde nu au existat probleme din punct de vedere meteorologic s-au trimis in zonele de risc. Pe masura ce situatia se stabilizeazã, aceste forte vor reveni la unitatile lor”, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Monica Dajbog.
Peste 2.000 de pompieri, jandarmi si politisti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au intervenit noaptea trecuta in sprijinul populatiei afectate de inundatii, a anuntat purtãtorul de cuvant al?institutiei, Monica Dajbog.
Codul rosu de inundatii este valabil pana sambata la ora 14.00 pe raurile din noua judete: Harghita, Covasna, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Iasi, Vaslui, si Galati.?Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta din cauza precipitatiilor abundente din ultimele ore, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, citat de Mediafax.
In judetul Mures, traficul rutier pe DN13C Vanatori (jud. Mures) – Cristuru Secuiesc (jud. Harghita) este intrerupt pe ambele sensuri din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *