Ion Iliescu, marele ABSENT al Consiliului National al PSD

de Cristian ANDREI Publicat la: 21.03.2015 11:32 Ultima actualizare: 21.03.2015 11:37

Cea mai importanta absenta de la Consiliul National al PSD o reprezinta cea a presedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu. Acesta absenteaza regulat si de la sedintele conducerii PSD, ultima sa aparitie fiind la Comitetul Executiv al PSD de la finele anului trecut, in care s-a spus ca Ponta a pierdut alegerile prezidentiale din cauza etichetei de partid comunist, care a aparut si din cauza lui Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a venit in niciuna din cele doua zile in care s-a desfasurat Consiliul National al PSD de la Palatul Parlamentului.?
Iliescu a lipsit de la toate sedintele de partid din acest an, dar si de la evenimentele speciale organizate de pesedisti. Cu toate ca cu ocazia zilei sale de nastere a spus ca va participa la Consiliul National, Ion Iliescu nu a participat la sedintele acestui for. Intr-o declaratie pentru gandul, in luna februarie, el a precizat ca va veni la Congresul partidului.?

Ultima sedinta a PSD la care a participat Ion Iliescu a fost cea de la finele anului trecut, la Comitetul Executiv in care au fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *