iPhone este deja in Romania

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Telefonul produs de Apple se gaseste de vanzare si in Romania, insa „la negru” si la preturi astronomice.

Desi va fi lansat oficial in Romania probabil in a doua parte a anului viitor, telefonul iPhone de la Apple se gaseste deja de vanzare in tara noastra.

Unii dintre concetatenii nostri chiar il folosesc zi de zi. O simpla cautare pe Google, folosind cheia ?vand iPhone?, va va returna zeci de anunturi, in care oameni din toata tara spun ca au acest terminal de vanzare.

Preturile sunt cuprinse intre 374 de euro si 750 de euro. Tinand cont de faptul ca, in SUA, un iPhone cu memorie de 8GB costa 399 de dolari (280 de euro), vanzandu-l in Romania cu 600 de euro sau chiar mai mult se obtine un profit urias.

Pe hi-fi.ri este postat urmatorul anunt: ?Vind iPhone Apple originale, activate si deblocate. Functioneaza OK in orice retea din Romania. Telefoanele sunt noi si au toate accesoriile. Pret: 600 de euro. Tel:…?.

Persoana care vinde aparatele este din Craiova dupa cum am aflat ulterior. ?Am vandut iPhone-uri in toata tara. Numai saptamana trecuta am dat patru in Bucuresti. Telefoanele sunt gata decodate de mine. Chiar in acest moment vorbesc de pe unul?, ne-a declarat ?dealerul?. Schimbul se face la jumatatea distantei dintre Craiova, locul unde posesorul de iPhone-uri locuieste, si localitatea cumparatorului.

Pe anunturi-az.ro este postata o oferta foarte piperata. Cineva din Brasov cere 750 de euro pentru un iPhone decodat. Terminalele vor ajunge insa in Romania numai dupa 14 octombrie.

?Sunt telefoane originale aduse din State de fiica mea. Ea se va intoarce pe 13 octombrie cu ele. Aparatele sunt deja decodate, insa nefolosite?, ne-a spus doamna care a raspuns la telefon.

Un alt anunt este postat pe forum.computergames.ro. Userul ?shaqvill?, care nu da alte date per-sonale cu exceptia adresei de yahoo, spune ca livreaza de multa vreme diferite dispozitive in Romania din Statele Unite, insa nu lucreaza decat cu plata, atentie, inainte de livrare.

spot_imgspot_img