Israelul a trecut la bombardamente cu tancuri. Totul a fost facut scrum, inclusiv un spital. Atac cu rachete in Siria

UPDATE: Rachete trase de armata israeliana s-au abatut asupra provinciei Quneitra (sud-vest), la frontiera cu Inaltimile Golan anexate de Israel, fara sa se inregistreze victime, a raportat luni agentia oficiala siriana Sana, transmite AFP.
Rachetele “agresorului israelian s-au abatut asupra unui spital distrus la Quneitra, precum si a unor posturi de supraveghere” ale armatei siriene, a relatat Sana.
O sursa militara citata de agentia Sana a precizat ca tirul de rachete a provocat numai pagube materiale.
Potrivit directorului Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), Rami Abdel Rahmane, sapte rachete au lovit pozitii controlate de regim la Quneitra, printre care un post de supraveghere, facand mai multi raniti. Aceasta organizatie neguvernamentala nu a furnizat deocamdata niciun bilant al incidentului.
In vara lui 2018, armata siriana a preluat controlul asupra intregii zone de sud a provinciei Quneitra, cucerita de rebeli in anul 2013.
Tancuri israeliene au bombardat Spitalul din Quneitra si un post militar de observatii, in zona Jabata al-Khashab, la periferia orasului sirian, au declarat surse militare citate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *