Jaf armat la Banca Transilvania din Cluj Napoca

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

af armat la o filiala a Bancii Transilvania din Cluj Napoca. Doua persoane au intrat in institutie, vineri, in jurul orei 16,30, purtand cagule. Potrivit casierei, cei doi au lovit paznicul cu un pistol cu electrosocuri si au furat o suma mare de bani din casierie. Primele informatii arata ca ar fi vorba de 75.000 de euro, spune reprezentantul Bancii Transilvania, Patritiu Abrudan. Suma furata este asigurata, asa ca nu exista risc de pierderi pentru clienti. Paznicul nu era inarmat. Incidentul a avut loc in cartierul Manastur. Politia refuza sa ofere informatii despre jaf. Centrul Clujului este, acum, blocat. Banca este inchisa. Autoritatile sunt in alerta si deja audiaza martori.

La momentul jafului, se aflau mai multe persoane in banca. Totul s-a produs in tacere. Atacatorii l-au lovit pe paznic cu un pistol, iar pe o casierita cu pumnii si picioarele. Doua persoane se afla in stare de soc.

Şeful IPJ Cluj, Ioan Pacurar, a declarat ca orasul „a fost inchis”, fiind verificate toate masinile care circula pe raza sa, potrivit Mediafax.

Şeful Politiei din Cluj spune ca a fost actionat butonul de panica.

Politistii cauta, acum, un autoturism argintiu, marca BMW, cu doua usi.

Banca are un spatiu foarte mare si o mica bucata ii apartine comisarului clujean Toma Rus, care il inchiriase filialei Bancii Transilvania. Bancomatele Transilvania au fost blocate, in toata țara.

spot_imgspot_img