Jean Valvis sponsorizeaza FC Rapid si ramane actionar minoritar al clubului

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 05.09.2013 17:44 Ultima actualizare: 05.09.2013 17:45

Omul de afaceri Jean Valvis a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa remis agentiei MEDIAFAX, ca a acceptat oferta actionarului majoritar Adrian Zamfir de a deveni sponsor oficial al FC Rapid prin Domeniile Samburesti, precizand in acelasi timp ca ramane actionar minoritar al gruparii giulestene.
“Avand in vedere anumite zvonuri aparute in ultima vreme in presa scrisa si online, ce implica numele meu in fenomenul fotbalistic romanesc, as dori sa aduc la cunostinta fanilor si a publicului in general anumite lucruri. In primul rand, in ultimii ani, am comunicat public de nenumarate ori concluzia mea ce a rezultat din experienta avuta in perioada 2002-2009. Ma simt incompatibil cu fenomenul fotbalistic din Romania. Conditiile unei adevarate industrii sportive nefiind inca reunite, nu doresc sa ma implic investitional in acest domeniu. In al doilea rand, sunt actionar minoritar la Rapid, respect istoria acestui club si sunt intristat de starea actuala in care a ajuns. In al treilea rand, in perioada 2002-2006, in calitatea mea de sponsor, cu ajutorul Rapidului, am putut sa creez un brand de prestigiu (LaDorna), construind imaginea si succesul acestuia. A fost o colaborare de mare succes, care a creat valoare adaugata, departe de a fi o poveste de “teapa” rupta total de realitate, cum le place jurnalistilor sa afirme si sa speculeze. In al patrulea rand, imi mentin parerea de a ramane actionar minoritar al Rapidului, tocmai datorita incompatibilitatii mele cu fenomenul fotbalistic romanesc. In al cincilea rand, cunoscand situatia de reorganizare a clubului, din perspectiva unui suporter care doreste sa vada lucrurile indreptate intr-o directie buna, am acceptat oferta administratorului special, Adrian Zamfir, de a fi sponsor principal cu brandul de vinuri Domeniile Samburesti”, mentioneaza Valvis.

Actionarul minoritar isi explica gestul de a ajuta gruparea giulesteana, aflata intr-o prelungita criza financiara, prin faptul ca “rapidistii au gustat prea mult din pelinul vietii”. “Rapidistii au gustat prea mult din pelinul vietii, e momentul sa deguste si sa se bucure de vinurile podgoriei Samburesti”, afirma oficialul giulestean.
Jean Valvis precizeaza ca pentru moment actioneaza “limitat si sentimental” la FC Rapid …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *