Jucatorii echipei FC Barcelona i-au adus un omagiu lui Vilanova, la stadionul Camp Nou

de Leila Bolat Publicat la: 26.04.2014 17:17 Ultima actualizare: 26.04.2014 17:18

Jucatorii echipei FC Barcelona s-au deplasat, sambata, la stadionul Camp Nou, pentru a-i aduce un omagiu fostului lor antrenor, Tito Vilanova, care a incetat din viata in urma cu o zi, informeaza AFP.

Fotbalistii au fost primii care l-au omagiat pe Vilanova in spatiul amenajat in acest scop in interiorul stadionului. Ei au fost insotiti de actualul staf tehnic – Gerardo Martino si secunzii sai, precum si de directorul sportiv Andoni Zubizarreta.
Dupa ce au scris intr-un registru de condoleante, jucatorii s-au recules timp de cateva minute in fata unui portret al lui Tito Vilanova.

Presedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i-a adus de asemenea un omagiu fostului tehnician, dupa care spatiul a fost deschis publicului.
“Este un moment extrem de greu. In acesti doi ani si jumatate de lupta, Tito a fost un exemplu pentru noi toti. El s-a luptat pana in ultima clipa, mereu cu forta si cu optimism. (…) Multa putere familiei si prietenilor sai. Ne-a parasit un om mare, integru, exemplar”, a declarat capitanul echipei FC Barcelona, Carles Puyol.
Ca urmare a decesului lui Vilanova, conferinta de presa ce ar fi trebuit sa aiba loc sambata, cu o zi inainte de meciul pe care FC Barcelona il va disputa cu Villarreal in campionatul Spaniei, a fost anulata. De asemenea, antrenamentul catalanilor a fost inchis presei.
Tito Vilanova, care a fost nevoit sa renunte la conducerea tehnica a FC Barcelona in iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotida, a incetat din viata vineri, la Barcelona, la o zi dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.
Vilanova era internat de vinerea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *