Kate Winslet, oaspete de onoare la Festivalul de film de la Berlin

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Desi nu concureaza pentru niciun trofeu, Kate Winslet a monopolizat vineri seara toata atentia la Festivalul de film de la Berlin.

Kate Winslet a venit special pentru proiectia celui mai recent film in care joaca, The Reader, prezentat in afara concursului, ca un omagiu adus orasului in care a fost turnat.

Drama, in care joaca alaturi de Ralph Fiennes, i-a adus deja lui Kate un Glob de Aur pentru Cel mai bun rol feminin secundar si a fost nominalizata pentru premiile Oscar si BAFTA.

Sute de fani si fotografi s-au inghesuit s-o vada pe frumoasa Kate. Actrita britanica a pasit pe covorul rosu surazatoare si extrem de eleganta.

Actorii si regizorul din The Reader s-au intors in capitala Germaniei unde au si turnat pelicula, pentru o proiectie in afara concursului.

Povestea din The Reader se petrece la Berlin, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Un adolescent se indragosteste de o fosta gardiana a unui lagar nazist. Femeia dispare insa, misterios, intr-o zi, iar tanarul, ajuns peste ani student la drept, o va revedea in boxa acuzatilor, intr-un proces privind crime de razboi.

Tot vineri seara a fost prezentat si primul film din cele 18 productii care isi disputa, in aceste zile, premiul Ursul de Aur. Este vorba despre Little Soldier, un film produs in Danemarca.

spot_imgspot_img