Kerry Katona are datorii de 750.000 de lire

Kerry Katona are datorii de 750.000 de lire

Kerry Katona nu este sub nicio forma ocolita de probleme. Scandalurile cu droguri, certurile cu sotul Mark Croft sau atacul unor hoti i-au umbrit in ultima vreme fericirea modelului de origine britanica.

La toatea acestea s-a adaugat acum si o problema financiara: fosta interpreta din trupa Atomic Kitten are de platit taxe in valoare de 750.000 de lire sterline, a aflat News of The World. In cazul in care nu va plati cat de curand macar 200.000 de lire din datorie, vedeta va fi obligata sa se prezinte la judecatorie. De cand a castigat show-ul ?I?m a celebrity?, in 2004, modelul a stans milioane de lire, dar taxele nu au fost achitate.

Prietenii apropiati ai lui Kerry au instat insa ca este vorba despre o eroare, vedeta fiind convinsa ca datoriile sunt platite intotdeauna la timp. Katona a castigat o adevarata avere din cartea biografica, din contracte cu firme mari sau din diferite aparitii in reviste. Ea si sotul sau au stiut insa cum trebuie cheltuiti banii: vacante de lux, masini de fite si o casa in valoare de 1.2 milioane de lire sterline in Wilmslow.

?Mark este problema. El o usuca de bani. In cazul in care contractele nu vor mai aparea ea va fi leftera in cateva secunde?, a precizat un amic al vedetei. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al lui Katona a insistat ca fostul manechin are suficienti bani pentru a-si achita datoriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *