Alyssa Milano, corespondenta la baseball

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cunoscuta in mare parte pentru rolul Samanthei Micelli din serialul ?Cine e seful??, actrita Alyssa Milano este una dintre cele mai mari fane ale baseball-ului, intrand de peste zece ori pe zi pe internet pentru a se pune la punct cu informatiile din sportul ei favorit. Din sezonul viitor, Alyssa va fi si mai aproape de sport, urmand sa lucreze pe post de corespondent pentru MLB.com.

In varsta de 34 de ani, actrita a declarat pentru People ca intelegerea cu noul canal de transmisii al meciurilor din Liga de baseball, TBS Hot Corner, este o ?slujba de vis devenita realitate?. Fana a sportului de cand se stie si detinatoare a unui abonament la meciurile echipei Los Angeles Dodgers, Milano spera sa ofere fanilor ?o perspectiva interioara? din lumea baseball-ului, oferind interviuri cu jucatorii si antrenorii echipelor, precum si segmente din viata personala a acestora.

Noul contract vine la scurt timp dupa ce Alyssa a lansat o linie vestimentara, Touch, compusa din haine de baseball pentru doamne, care se vand in incinta stadioanelor si pe MLB.com. Fanii actritei nu trebuie sa fie insa ingrijorati pentru ca Alyssa va continua sa lucreze si in lumea filmului, avand cateva aparitii deja programate in serialul My Name is Earl, precum si in filmul Pathology, a carui premiera este programata pentru noiembrie.

spot_imgspot_img