Kit banda led RGB pentru aplicatii in iluminarea decorativa

Kit banda led RGB pentru aplicatii in iluminarea decorativa

Odata cu trecerea timpului orice spatiu interior pretinde o schimbare a designului, iar iluminarea decorativa cu kit banda LED RGB este printre cele mai des accesate solutii in acest sens.
Simplitatea utilizarii acestui produs si in special spectaculozitatea efectelui decorativ prin iluminarea pe care o produce sunt principalele sale atuuri. Daca la acestea adaugam si usurinta amplasarii in locul stabilit, atunci merita sa aflati mai multe lucuri despre un kit banda led RGB.
Termenul de kit este foarte des utilizat in terminologia de prezentare a multor produse, nu doar pentru cele electrice, prin urmare acest cuvant trebuie inteles ca atare. Prin kit se intelege ca produsul este gata de montaj si mai apoi de utilizare. Gata de montaj inseamna si pentru acest kit banda led RGB ca in pachet producatorul a inclus absolut toate accesoriile ce sunt necesare pentru instalare, desigur alaturi de produsul in sine.
In aceasta situatie in pachetul unui kit banda led RGB vom gasi urmatorele: banda led cu o lungime de 5 metri care este deja prevazuta cu sistemul de prindere pe suport (banda dublu adeziva premontata); controller-ul care se defineste a fi centrul de comanda pentru banda led; sursa de alimentare; telecomanda pentru actionare si setare a parametrilor de functionare.
Cu aceste dotari noul kit banda led RGB pe care l-ati ales din magazinul de specialitate in iluminat led este pregatit pentru instalare si utilizare imediata. Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa hotarati locul amplasarii. Verificand datele tehnice aflam despre acest kit banda led RGB ca este conceput pentru a fi utilizat atat la interior si cu precautie la exterior.
Montajul benzii cu led-uri se va face pe un suport plat care in prealabil a fost curatat, degresat (daca este cazul) si uscat. In pasul urmator al montajului pentru kit banda led RGB aigurati-va ca aveti acces in apropiere la o priza. In situatia in care sursa de tensiune nu este la indemana folositi un prelungitor Panasonic de lungime potrivita pentru a fi siguri ca nu va exista vreun risc in privinta alimentarii.
Conectarea sursei de alimentare livrata in pachet este precedata de includerea controller-ului intre banda led si sursa prin fixarea conductorilor benzii cu led si ai sursei cu ajutorul clemelor de conectare care se regasesc pe controller.
Aceasta succesiune de pasi si in special includerea dispozitivului controller intre banda led si sursa de alimentare trebuie respectata intru-totul.
Din acest moment telecomanda este cea care va prelua sarcina de punere in lucru a acestui kit banda led RGB, iar usurita cu care o veti putea utiliza va incanta si va lasa sa realizati multe configurari pentru noua iluminare decorativa pe care ati ales sa o folositi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *