Klaus Iohannis: Am fost convins ca voi castiga alegerile. Este nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Intr-un interviu pentru?Deutche Welle,?la trei saptamani de la victoria zdrobitare in alegerile prezidentiale,?Klaus Iohannis a declarat?ca, in momentul in care s-a inscris in cursa electorala, a fost convins ca va castiga, informeaza Digi 24.
Citeste si: Klaus Iohannis, in La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica
“Am fost cu adevarat convins de la bun inceput ca voi castiga alegerile. Am realizat ca trebuie sa se intample ceva, ca oamenii asteapta o schimbare, o innoire. Asta m-a incurajat sa merg mai departe in aceasta competitie. Si tot acest lucru mi-a dat certitudinea de la bun inceput ca am o sansa foarte mare”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis.a mai spus ca advesarii politici nu au fost pregatiti pentru acest rezultat, care i-a luat prin surpindere si “i-a zdruncinat”.”Poate nu chiar de la inceputul campaniei, dar la scurt timp dupa inceperea ei, am pus tema luptei anticoruptie in centrul discursului meu. Asta s-a si suprapus, din pura intamplare si cu actiunile DNA din ultimele saptamani. Un lucru binevenit si care trebuie continuat”.
Citeste si: Voronin: Noua ne e teama ca romanii vor sa ne ocupe tara
Klaus Iohannis …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *