Klaus Iohannis, atacat sub centura de numarul doi din PSD. “A facut lucruri care il descalifica”

de Cristian ANDREI Publicat la: 12.09.2014 19:51 Ultima actualizare: 12.09.2014 20:13

Prezidentiabilul PNL, Klaus Iohannis, a fost atacat de numarul doi din PSD, Liviu Dragnea, care a spus despre liberal ca s-a descalificat atunci cand a depus o plangere penala impotriva sa pentru “ordonanta traseistilor” si a reclamat la Comisia Europeana procedura de desemnare a comisarului european. Dragnea l-a intepat pe Iohannis si pentru declaratia ca a investit in case pentru ca nu a avut copii.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat pe Klaus Iohannis, pe care l-a sfatuit ca dupa aceasta campanie sa inteleaga ca o societate investeste cu prioritate in copii. Afirmatiile pesedistului vin in contextul in care presedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus ca a investit in casa, deoarece nu a avut copii in educatia carora sa investeasca.”Victore, sa linistesti si cetatenii din Sibiu. Iohannis se va intoarce la Sibiu, probabil tot la Primarie dupa ce termina excursiile prin tara. Poate dupa aceasta campanie isi va schimba ierarhia valorilor si va intelege in ce trebuie sa investeasca o societate cu prioritate, noi zicem ca in copii”, a spus de pe scena Congresului extraordinar al PSD, Liviu Dragnea.

El a adaugat ca Iohanis a mai facut doua lucruri care il descalifica. Primul se refera la plangerea penala depusa de presedintele PNL impotriva lui Dragnea pentru “ordonanta traseistilor”.”Nu ma tem in niciun fel pentru ca nu cred ca ma cunoasteti ca pe un om fricos , iar in ceea ce priveste procedura juridica, am inteles ca este procedura standard. Orice destept face o plangere penala incepe automat urmarirea in rem, asa am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *