KOVESI: Nu putem fi ACUZATI ca am pus noi munitia sau altcineva la Adrian Nastase.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Procurorul general a spus ca noul dosarul Nastase „este in faza actelor premergatoare” si a precizat ca „spera ca ancheta, mai mult de o luna, luna si jumatate nu are ce sa dureze”, motivand ca „e un dosar relativ simplu”, transmite Realitatea.net.
Citeste si Codruta Kovesi: Noul dosar al lui Nastase, finalizat in aproximativ o luna. Verdictul are influenta doar in individualizarea pedepsei
rocurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a comentat luni seara ca fostul premier, Adrian Nastase, „deocamdata beneficiaza de prezumtia de nevinovatie” in dosarul cu privire la detinerea ilegala de munitie si considera ca ancheta nu va dura „mai mult de o luna”.
„Deocamdata beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, va trebui sa strangem probe, sa le ducem in fata instantei”, a spus Kovesi la B1TV. Aceasta a spus ca dosarul „este in faza actelor premergatoare” si a precizat ca „spera ca ancheta, mai mult de o luna, luna si jumatate nu are ce sa dureze”, motivand ca „e un dosar relativ simplu”.
„Nu este o ancheta complexa, nu presupune super-expertize si foarte multe activitati de urmarire penala”, a mai precizat Kovesi.
In cazul in care acesta va fi gasit vinovat in acest dosar, Kovesi a explicat ca „singurul lucru care schimba calitatea in cazul in care va fi condamnat, putem vorbi de o situatie de recidiva, daca va fi gasit vinovat, este singurul lucru care apare nou”.
„Cu ocazia cercetarii la fata locului, pe tentativa de sinucidere, procurorii au facut cercetarea la fata locului, colegii au sigilat un fiset in care erau armele pentru care se detinea permis de port arma iar cand s-au prezentat politistii si au facut control cu fiecare arma cu munitia gasita, au gasit aceasta munitie in plus, ea nu era trecuta in permisul de port arma, …

spot_imgspot_img