Lexus editie speciala IS250X

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Lexus a lansat pentru piata australiana o serie limitata a modelului compact IS 250, numit IS 250X. Constructorul japonez ofera aceast model individualizat pentru aceasta piata dotorita vanzarilor foarte bune. Noul IS 250X va ajunge in garajele a doar 260 de fericiti posesori.
Acest model se deosebeste fata de varianta oferita pe celelalte piete prin noile jante de 18 inch cu 5 brate si o noua gama de culori specifice seriei limitate X.

Ca parte mecanica noul IS25X are trenul de rulare setat mai sportiv, garda la sol fiind micsorata pentru un plus de sportivitate. La interior noul 250X este oferit cu cele mai rafinate echipamente Lexus. Astfel, sistemul audio este semnat de specialistul Mark Levinson, iar scaunele sunt de factura sport. Gadegturi precu sistemul de navigatie si conectivitate Bluetooth sunt de asemenea gasite inca din echipare standard.

Lesus IS 250 este dotat cu un motor pe benzina cu 6 cilindri care dezvolta o putere maxima de 208 CP, momentul motor ajungand la o valoare de 252 Nm. Masina este capabila sa atinga o viteza maxima de 230 km/h, iar repriza de la 0-100 km/h este atinsa in doar 8.1 secunde.

Principalii concurenti pentru acest Lexus IS sunt modele germane BMW 325 i, Mercedes C230 si Audi A4 2.0 TFSI.

spot_imgspot_img