Lista ministrilor interimari: Dan Sova la Transporturi, Banicioiu la Sanatate

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Alexandru Moise – Mediafax Publicat la: 26.02.2014 11:34 Ultima actualizare: 26.02.2014 11:52

Lista a fost stabilita de premierul Ponta si agreata de presedintele Traian Basescu, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Ponta a stabilit ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL: Dan Sova -Transporturi, Nicu Banicioiu-Sanatate, Robert Cazanciuc-Relatia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pana-Munca, Mihnea Costoiu-Cultura, Titus Corlatean-Romanii de Pretutindeni.
Lista a fost stabilita de premierul Ponta si agreata de presedintele Traian Basescu, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Ponta a anuntat anterior ca, dupa ruperea USL, va numi ministri interimari, dintre ministrii PSD, pe locurile vacantate de PNL.
Informatiile au fost confirmate de Guvern, printr-un comunicat, in care se arata ca, miercuri dimineata, premierul Victor Ponta a transmis presedintelui demisiile ministrilor Eugen Nicolaescu (Sanatate), Mariana Campeanu (Munca), Ramona Manescu (Transporturi), Gigel Stirbu (Cultura), Mihai Voicu (Relatia cu Parlamentul), Cristian David (Romanii de Pretutindeni), Lucia Varga (Ape, paduri si piscicultura), pentru emiterea decretelor preziden”iale prin care sa se constate ca posturile sunt vacante.
In comunicat se mai arata ca, in aceste conditii si aplicand legislatia in domeniu, premierul a solicitat …

spot_imgspot_img