LIVE SIMONA HALEP BARBORA STRYCOVA 6-2, 0-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT

LIVE SIMONA HALEP BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT ora 17.20
Click aici pentru a vedea meciul Simona Halep – Barbora Strycova
Simona Halep (25 de ani, locul 5 WTA) si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Stuttgart. O va infrunta pe Barbora Strycova (31 de ani, locul 17 WTA), din Cehia, care a trecut, marti, in doua seturi, scor 6-2, 6-2, de Jennifer Brady (locul 76 WTA). Partida SIMONA HALEP BARBORA STRYCOVA se va juca miercuri, de la ora 17:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT.
SIMONA HALEP – BARBORA STRYCOVA este LIVE VIDEO ONLINE STREAM AICI, AICI si AICI.
LIVE SIMONA HALEP BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. SIMONA HALEP o conduce pe BARBORA STRYCOVA in meciurile directe cu 2-1.?In 2010, BARBORA STRYCOVA a castigat primul duel cu 6-1, 6-4 la Paris. Peste 4 ani, SIMONA HALEP a castigat cu acelasi scor, la Beijing. La ultima intalnire, in octombrie 2016, la Indian Wells, jucatoarea din Cehia s-a retras in setul al doilea, la 6-3, 1-0 pentru SIMONA HALEP.

LIVE SIMONA HALEP BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. SIMONA HALEP este increzatoare inaintea meciului cu BARBORA STRYCOVA, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT. “Dupa Miami am decis sa schimb cateva lucruri. Am inceput sa lucrez din greu si mi-am schimbat atitudinea. Sunt mult mai schimbata. Acum sunt mult mai motivata si mai increzatoare. Este bine sa fiu inapoi la Stuttgart, totul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *