Liviu Dragnea, despre ministrul propus al Educatiei: Sper sa fie un exemplu bun prin ceea ce va realiza

“Eu sper sa fie un exemplu bun prin ceea ce va face ca ministru al Educatiei daca maine va obtine votul intregul Cabinet”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul reuniunii grupurilor parlamentare PSD si ALDE.
Intrebat cum comenteaza greselile gramaticale facute de Popa semnalate in presa, Dragnea a spus: “Eu am vazut tot in presa o sustinere din partea a 45 de rectori din Romania, am inteles 45 din 48. Pentru mine asta este foarte important. Am vazut aceasta declaratie de sustinere si chiar cateva interventii ale unor oameni care lucreaza la varful Educatiei romanesti si care au incredere in aceasta propunere si atunci de ce sa nu tinem cont si de parerea lor?”.
Potrivit liderului PSD, “in Comitetul Executiv National se voteaza”, dincolo de discutiile din sedinta, iar Valentin Popa a fost validat de acest for de conducere al partidului.
Intrebat daca are emotii in ceea ce priveste votul de investire a noului Guvern, liderul PSD a precizat ironic ca “tot timpul este emotionat”. “Tot timpul sunt emotionat. Tot timpul, cand colegi merg la audieri, am foarte mari emotii si atunci asteptam cu infrigurare sa se termine audierile de maine si bineinteles votul”, a adaugat Liviu Dragnea.
Ministrul propus pentru Educatie, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale. Imaginile au devenit virale
Tariceanu, despre Valentin Popa: Trebuie judecat dupa realizari. Nu e profesor de limba romana
Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca ministrul propus pentru Educatie, Valentin Popa, trebuie judecat dupa realizari si a admis “ca are niste lacune”, nefiind profesor de limba romana”.
Intrebat daca e multumit de Valentin Popa, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *