Liviu Dragnea: Nimeni nu are pusa in pericol pensia, nu se nationalizeaza Pilonul II

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Nu are nici Guvenul, nici Parlamenrul in intentie sa nationalizeze Pilonul II de pensii. Este o informatie eronata, este o minciuna”, a afirmat Dragnea intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri.
Dragnea a adaugat ca „nu va pierde nimeni la pensie” si ca niciunul dintre cei care au cotizat la Pilonul Ii nu are pensia pusa „in pericol” .
Nerespectarea graficului de crestere a contributiilor la pensiile administrate privat a dus la o acumulare mai mica cu 12,9% in conturile romanilor in ultimii zece ani, impactul la nivelul Pilonulului II fiind de 1,1 miliarde de euro, potrivit prezentarii sustinute marti de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR) in Comisia economica din Senat.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre intentia de nationalizare a Pilonului II de pensii, ca PSD „a facut un hobby din a schimba tot ce functioneaza in Romania”, spunand ca „se poate guverna si asa, insa nu cu rezultate bune”.

„Aceste vesnice schimbari nu aduc decat bulversari si incertitudini. Am observat ca PSD a facut un hobby din a schimba tot ce functioneaza in Romania, a schimbat sistemul de impozite si taxe, a marit salariile pana cand le-a micsorat, acum vrea …

spot_imgspot_img