spot_img

Liviu Mihaiu, in carti pentru scaunul de guvernator al Deltei

Date:

carma Rezervatiei Delta Dunarii, informatie intens vehiculata in ultima perioada, este inconjurata de mister. Surse guvernamentale au declarat pentru “Gandul” ca “este foarte posibila” numirea acestuia in postul de guvernator din octombrie, informatie confirmata, tot pe surse, si agentiei Mediafax. In schimb, Guvernul face din numirea unui nou guvernator un adevarat secret.

Purtatorul de cuvant al Executivului, Camelia Spataru, a declarat pentru “Gandul” ca “deocamdata nu exista un document in acest sens (nominalizarea d-lui Mihaiu- n.r.), iar Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) a refuzat sa comenteze informatia, precizand, prin Biroul de Presa, ca nici nu o confirma, nici nu o infirma, conform Mediafax.

Numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Rezervatiei Biosferei “Delta Dunarii” survine dupa ce actualul guvernator al Deltei, Paul Cononov, a decis sa candideze la parlamentare, din partea PNL. Guvernator de aproximativ trei ani, Cononov va candida in judetul Tulcea, motiv pentru care trebuie sa renunte la postul actual (guvernatorul are rang de subsecretar de stat). Contactat de “Gandul” pentru a confirma faptul ca Mihaiu ii va succede in post, Paul Cononov a preferat sa nu comenteze, sustinand ca “nu vrea sa se lanseze in astfel de aprecieri”.

Nici jurnalistul Liviu Mihaiu nu a confirmat nominalizarea sa, declarand pentru Mediafax “informatiile despre numirea sa in postul de guvernator al Deltei reprezinta un zvon care circula de ceva vreme”. Liviu Mihaiu este liderul Asociatiei “Salvati Delta”, ONG prin intermediul caruia a derulat mai multe proiecte de ecologizare a unor zone din Delta, dar si unele menite sa sensibilizeze turistii si localnicii din zona asupra problemei gunoaielor aruncate la intamplare in rezervatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related