Liviu Pop: Speram sa nu fie capcane la bacalaureat ca la evaluarea nationala; subiectele au …

Liviu Pop, care a asigurat interimatul la Ministerul Educatiei, a declarat, sambata pentru MEDIAFAX, ca subiectele pentru probele scrise la examenului de bacalaureat au fost finalizate si sigilate in luna aprilie si ca spera sa nu fie “capcane” ca la evaluarea nationala.
“Sper ca la bacalaureat sa nu fie capcane ca la evaluarea nationala si sa decurga in conditii normale. Precizez ca subiectele au fost finalizate si sigilate in aprilie”, a spus Liviu Pop.
El a precizat ca probele scrise de la examenul de bacalaureat care incep luni se desfasoara in conditii normale, toate comisiile fiind complete.
“Este foarte important ca saptamana viitoare sa fim concentrati pe examenul de bacalaureat si pe evaluarea nationala”, a adaugat Pop.
Peste 172.000 de candidati au fost inscrisi la proba scrisa la limba si literatura romana de la bacalaureat care are loc luni, toate centrele de examen avand camere de supraveghere video, a anuntat, sambata, secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Stelian Fedorca.
“La proba de luni au fost inscrisi 172.124 de candidati. Examenul se desfasoara in 777 de centre, dintre care 615 de examen si 162 de evaluare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *