Lora da de pamant cu Doinita Oancea. I-a fost prietena foarte buna, dar a avut curaj sa-i spuna asta

Dupa ce Doinita Oancea a decis sa vorbeasca deschis despre idila pe care Lora o are cu fostul sau iubit, cea din urma a hotarat sa aiba si ea drept la replica.

Desi au fost cele mai bune prietene, artista a facut-o praf pe Doinita intr-o postare pe Facebook, unde o defaimeaza si ii spune ca nu i-a fost niciodata prietena.
“Eu nu m-am indragostit niciodata de iubitul prietenei mele. Eu m-am indragostit de prietenul meu bun si colegul meu, pe care l-am cunoscut cand eram amandoi in alte relatii, fiecare cu problemele lui. Am fost doar prieteni mult timp, ne-am dat sfaturi,am fost unul langa altul in momentele cele mai grele si am ramas colegi si prieteni. Avand acelasi program lucrand impreuna, problemele din viata personala isi gaseau rezolvarile de foarte multe ori in aceleasi perioade. Timpul meu liber era acelasi cu timpul liber al echipei mele. Potrivirea si circumstantele favorabile au ajutat la crearea unui nou cuplu, cand deja eram oameni liberi.
Este ceva uman si normal. Ce ati vazut voi pe canapeaua unei emisiuni tabloid, nu au fost, nu sunt si nu vor fi vreodata prieteni cu mine. Este o modalitate de a face bani prin a defaima, pentru ca raul, suferintele declarate si puse in carca unui om cunoscut, activ in a”meseria” lui si cu un nivel crescut de popularitate prin prisma muncii lui, genereaza rating. S-au facut afirmatii si s-au dat exemple de situatii urate care se pot intampla in viata, fara a se pronunta numele meu, fara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *