Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare pentru luna august

In urma extragerilor de la Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna august au iesit castigatoare bonurile?in valoare 320 de lei emise la 5 august, scrie Mediafax.?
Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de 1 milion de lei, pot?fi depuse de luni la sediile ANAF.
Prima etapa de selectie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise in luna august a avut loc duminica si a constat in extragerea din urne a bilelor care desemneaza ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Misiterului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. “Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.
La extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1-31 august, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.
Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).
Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *