LOTERIA VIZELOR 2015. Cum poti sa te inscrii si care e deadline-ul

Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispozitia persoanelor care indeplinesc cerinte simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenta permanenta in Statele Unite. Romania se afla printre tarile participante la programul DV-2015.
Inregistrarile pentru programul DV-2015 trebuie transmise electronic in perioada care incepe marti 1 octombrie 2013 si se incheie sambata 2 noiembrie 2013.
Inregistrarea incepe si se incheie la ora 12:00 PM ora de vara a Coastei de Est (GMT-4). Solicitantii potaccesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai in perioada de inregistrare.
Solicitantii sunt sfatuiti sa nu astepte pana in ultima saptamana a perioadei de inregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate duce la intarzieri la conectarea online. Nicio inregistrare nu va fi acceptata dupa orele 12:00 PM, ora de vara a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 2 noiembrie 2013.
Daca trimiteti mai mult de o inregistrare de persoana veti fi descalificati.Participarea la program este GRATUITĂ. Guvernul SUA nu angajeaza consultanti sau servicii particulare din afara pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care ofera asistenta pentru a pregati o cerere de participare o fac fara autorizarea sau consimtamantul Guvernului SUA.Cerintele de calificare presupun ca solicitantul sa indeplineasca atat conditia de a fi nascut intr-o tara care participa la program, cat si criteriul educational, adica sa fie absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat sau in ultimii cinci ani sa fi lucrat cel putin doi ani intr-o meserie care se califica.
Pentru determinarea calificarii pe baza experientei in munca se va folosi baza de date O*NET OnLine a Departamentului Muncii al SUA.
Inainte de a trimite o inregistrare la programul DV-2015, aplicantii sunt rugati sa consulte instructiunile detaliate ale programului care se gasesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html precum si pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html [4]
Solicitarile care se califica vor fi selectionate in mod aleatoriu de un computer. Toti participantii la program pot sa verifice statutul solicitarii lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la sectiunea Entrant Status Check, pe baza numarului de confirmare, incepand cu data de 1 mai 2014. Aceasta vafi singura modalitate prin care castigatorii din cadrul programului de loterie vor fi instiintati despre selectionarea lor in programul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *