Lovitura pentru Becali inainte de FCSB – Hajduk Split. Talpan a trimis 4 kg de documente la UEFA, cere dezafilierea si excluderea FCSB

Prin respectivele documente juristul CSA Steaua cere dezafilierea si excluderea FCSB din toate competitiile interne si internationale, scri Prosport. Alaturi a atasat toate deciziile definitive ale instantelor din Romania care au dat dreptate CSA.
“Daca va fi necesar voi merge la Nyon pentru a explica fata-n fata care e situatia”, a declarat Talpan pentru GSP.ro.?”SC Fotbal Club FCSB SA (fosta Fotbal Club Steaua Bucuresti SA) nu este succesoarea si nu detine recordurile sportive ale echipei de fotbal care apartine Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986?si Supercupa Europei in 1987, nu are nicio baza materiala si a fost afiliata ilegal de Federatia Romana de Fotbal.
SC Fotbal Club FCSB SA a informat CSA Steaua ca se va supune sentintei emise de instanta, dar aceasta conformare nu s-a produs. SC FC FCSB nu a notificat FRF si forurile internationale (UEFA si FIFA) privind faptul ca nu mai detine marca si numele Steaua si Steaua Bucuresti, chiar daca era silita sa faca asta, pentru ca FRF si forurile internationale sa faca pasii legali necesari”, se arata in documentele trimise de Talpan.
Juristul CSA cere forului european sa modifice palmaresul FCSB de pe site-ul oficial:?”Va rugam sa luati la cunostinta ca performantele CSA Steaua Bucuresti sunt gresit trecute pe pagina institutiei dumneavoastra. Alaturi de participarile CSA Steaua in competitiile europene apare logoul unui alt club de fotbal, SC FC FCSB SA, club infiintat in 2004. De asemenea, performantele obtinute de clubul nostru, care includ, printre altele, castigarea Cupei Campionilor in 1986, sunt eronat incluse intre performantele clubului de fotbal nascut in 2004. De aceea va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *