LPF reia procedura de inregistrare a noii conduceri, dupa ce a fost respinsa de CAB

Avocatii LPF vor relua procedura de?inregistrare a noii conduceri in Registrul Federatiilor, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins initial inregistrarea acesteia. LPF anunta ca?presedintele Gino Iorgulescu indeplineste legal functia, potrivit Mediafax.
“Am luat act cu surprindere de solutia pronuntata, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul avand ca obiect inregistrarea organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal in Registrul Federatiilor de pe langa Tribunalul Bucuresti. Pentru a lamuri opinia publica, asupra efectelor acestei solutii, facem urmatoarele precizari: Hotararile privind alegerea noilor organe de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal din 14 si 19 noiembrie 2013 continua sa produca efecte juridice depline, independent de inregistrarea organelor de conducere in Registrul Federatiilor. Cu alte cuvinte, in lipsa unei decizii privind anularea hotararii Adunarii Generale de Alegeri din 14 noiembrie 2013, dl. Gino Iorgulescu continua sa indeplineasca in mod legal functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, chiar daca acesta nu este inscris in Registrul Federatiilor. Avocatii Ligii Profesioniste de Fotbal vor relua in cursul zilei de maine (n.r. – vineri) procedura de inregistrare a noilor organe de conducere in Registrul Federatiilor deoarece hotararea pronuntata astazi a Curtii de Apel Bucuresti nu are autoritate de lucru judecat, fiind pronuntata in cadrul unei proceduri necontencioase”, se arata intr-un comunicat al LPF.
Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea de inregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal in registrul federatiilor ca urmare a unei cereri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *