Lucian Bute, prima conferinta de presa legata de meciul cu Jean Pascal: In afara ringului sunt un tip de treaba, dar pe 25 mai voi fi rau

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 27.03.2013 14:47 Ultima actualizare: 27.03.2013 14:48

Pugilistul Lucian Bute a declarat, marti seara, in conferinta de presa a meciului cu Jean Pascal de la Bell Centre din Montreal, ca in afara ringului este un tip de treaba, insa la meciul din 25 mai va fi un tip rau, informeaza montrealgazette.com.
Ambii sportivi au venit la Bell Centre din Montreal purtand sacouri sport de culoare neagra. In timp ce Bute era zambitor, parand ca se afla totusi intr-o oarecare defensiva, muzica rap a intampinat sosirea lui Jean Pascal, care purta ochelari si era insotit de un bodyguard masiv.

“Sunt un tip de treaba cu oamenii in afara ringului. Este normal pentru mine. In ring, pe 25 mai, voi fi insa un tip rau. Va promit. In joc sunt cariera si viitorul meu. Inca suntem in prim-plan si lumea vrea sa vada aceasta lupta, asa ca acum e cel mai potrivit moment ca ea sa aiba loc. Amandoi suntem cunoscuti in jurul lumii si va fi o lupta spectaculoasa”, a spus Bute la conferinta de presa la care au participat 500 de spectatori, intrarea fiind libera.
Bute a preferat sa fie rezervat in declaratii, adoptand atitudinea campionului UFC Georges St-Pierre, care nu a ripostat la insultele si amenintarile lui Nick Diaz, insa in ring si-a “demolat” adversarul. “Georges a fost calm, tacut si ati vazut ce lectie i-a dat lui Diaz. Acesta este modelul de urmat pentru mine”, a adaugat Bute.
Antrenorul lui Bute, Stephan Larouche, sustine ca Pascal este favoritul in aceasta intalnire. La randul sau, Pascal a returnat favorul, insistand ca Bute porneste cu prima sansa, datorita celor noua lupte in care si-a aparat centura IBF la supermijlocie. Larouche, fost antrenor la lotul canadian amator, cunoaste foarte bine punctele puternice si slabe ale lui Pascal din acea perioada.
“Nu exista probleme intre noi. Nu am nimic cu Bute, e un tip de treaba, dar la finalul zilei trebuie sa imi fac datoria, iar datoria mea e sa-l bat pe 25 mai”, a declarat, la randul sau, Pascal, care a pus conditia de a urca ultimul in ring.
Larouche a mai anuntat ca inaintea luptei va avea loc un test antidoping, deoarece diferenta intre greutatea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *