Ludovic Orban: Victor Ponta incearca sa devina un nou Traian Basescu

de Diana Stancovici Publicat la: 11.04.2014 22:09 Ultima actualizare: 11.04.2014 22:10

Traian Basescu are un rival, pe Victor Ponta, cel putin asa crede liberalul Ludovic Orban care il acuza p premier ca “transforma Romania intr-un stat politienesc”.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, la Sibiu, ca premierul Victor Ponta “transforma Romania intr-un stat politienesc” prin masurile initiate in ultima perioada si ca incearca, “incetu cu incetu, sa devina un nou Traian Basescu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Victor Ponta transforma Romania intr-un stat politienesc. Dupa ce a negociat ca la talcioc cu Traian Basescu numirea conducatorilor parchetelor din Romania, punandu-si omul de casa in persoana domnului Tiberiu Nitu in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ponta si-a continuat operatiunea de dobandire a controlului asupra unor puncte strategice ale statului. Desi se cearta cu Traian Basescu, de dimineata pana seara si se balacaresc ca la usa cortului, de fapt, Victor Ponta incearca, incetu cu incetu, sa devina un nou Traian Basescu”, a declarat Ludovic Orban, vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu.

Acesta s-a referit si la faptul ca DGIPI, “unul dintre cele mai importante si mai ample servicii de informatii din Romania”, a trecut in subordinea primului ministru si ca majoritatea guvernamentala sustine acum proiectul de lege care prevede trecerea STS in subordinea premierului.
“Lucrurile nu s-au oprit aici. PSD a initiat un proiect de lege care urmareste ca Directia Generala de Informare a Armatei sa treaca si ea in subordinea directa a primului ministru, urmand ca seful DGIA sa fie numit direct de primul ministru. La Senat se afla in curs …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *