Veste bomba despre cuplul Charlize Theron si Sean Penn

Filmul urmeaza sa fie turnat in Africa, iar membrii distributiei si echipa de filmare se vor indrepta spre locatiile de filmare imediat ce vor primi unda verde din partea companiei de productie River Road, fondata de Bill Pohland, scrie Mediafax.ro.
Charlize Theron va interpreta rolul unui medic ce participa la o actiune umanitara in Africa si se confrunta cu violentele generate de un conflict politic in regiune.
Filmul se va concentra insa pe povestea de dragoste dintre personajul interpretat de Charlize Theron si un alt medic, jucat de actorul spaniol Javier Bardem.
“Povestea filmului este despre deciziile morale greu de luat in timpul unor framantari provocate de razboiul civil”, potrivit site-ului deadline.com.
Din distributia filmului mai face parte actrita franceza Adele Exarchopoulos (cunoscuta pentru prestatia din “La vie d”Adèle”, de Abdellatif Kechiche), care va interpreta rolul unei jurnaliste.
Relatia dintre Charlize Theron, nascuta in Africa de Sud, si Sean Penn s-a infiripat la sfarsitul anului trecut si s-a consolidat in timp, odata cu decizia cuplului de a se muta impreuna si de a adopta un copil din Haiti.
Charlize Theron are un fiu adoptiv, Jackson, in varsta de doi ani.
Sean Penn are, impreuna cu fosta sa sotie Robin Wright, doi copii – Dylan, in varsta de 23 de ani, si Hopper, in varsta cu 20 de ani. Se pare ca actorul ar fi dornic sa adopte un copil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *