Lui Andrei Chiliman i se reduce valoarea sechestrului la 2,7 milioane euro

Primarul sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a scapat de o parte din?sechestrul asigurator dispus?de procurorii anticoruptie.
Potrivit deciziei ICCJ, instanta??”desfiinteaza, in parte, ordonanta contestata numai in ceea ce-l priveste pe inculpatul Chiliman Andrei Ioan doar sub aspectul cuantumului sumei pana la concurenta careia s-a dispus luarea masurii asiguratorii in privinta bunurilor acestuia si a dispozitiei de poprire a veniturilor nete lunare ce urmeaza a fi incasate in contul bancar cu titlu de drepturi salariale de catre acelasi inculpat.
Modifica cuantumul sumei pana la concurenta careia s-a dispus luarea masurii asiguratorii constand in indisponibilizarea bunurilor inculpatului Chiliman Andrei Ioan, la suma de 11.634.446 lei (reprezentand procentul de 30% din sumele de 300.000 lei si 38.481.488 lei).
Dispune ca veniturile nete lunare ce vor fi incasate in contul bancar cu titlu de drepturi salariale de catre inculpatul Chiliman Andrei Ioan, sa fie poprite in cuantum de 1/3 (o treime), conform art.729 alin.1 lit.b Cod procedura civila.
Mentine celelalte dispozitii ale ordonantei contestate in ceea ce-l priveste pe inculpatul Chiliman Andrei Ioan care nu contravin prezentei hotarari(…).?Definitiva”.
Cu alte cuvinte, lui Chiliman NU i se mentine sechestrul si pentru contractul de imprumut de 670 de milioane de euro, gasit la partenerul?sau, coinculpat in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *